Skip to main content

Cloud Diensten

Wilt u ook werken in de cloud en zoekt u een bedrijf die het voor u kan regelen en beheren. Laat het ons weten dan komen we samen tot een oplossing.

Bekijk hieronder een aantal clouddiensten die wij u kunnen bieden.

SharePoint

Met SharePoint kunt u altijd en overal bij al uw bestanden.

SharePoint helpt een organisatie productief te zijn, om kennis te delen en om informatie snel op te kunnen zoeken. Mensen kunnen overal ter wereld bij hun bestanden. Op ieder apparaat zowel op een smartphone, tablet, pc en laptop. Nuttige informatie wordt verzameld en gedeeld op één plaats die door iedereen geraadpleegd kan worden.

Microsoft 365

Uw mensen moeten overal snel, overzichtelijk en naadloos op hun apparaten kunnen werken. Office 365 biedt deze vrijheid en betrouwbaarheid. Het werkt altijd, op uw pc, Mac, tablet en telefoon. Dit betekent dat u uw documenten, e-mail, agenda’s, contactpersonen, chatfuncties, onlinevergaderingen en teamsites altijd bij de hand hebt.
De bestanden waar u op kantoor aan werkte, zijn dus dezelfde bestanden als waaraan u onderweg of thuis werkt.

Exchange Online

Exchange Online helpt je informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen je postvakken. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. De gegevens zijn op meerdere servers ondergebracht en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om je gegevens te beschermen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kun je ervan op aan dat je e-mail altijd werkt.

Houd de touwtjes in handen

Behoud controle over je omgeving terwijl je profiteert van het hosten van je e-mail op Microsoft-servers. Een gebruiksvriendelijke webinterface.  Je kunt met beleid voor mobiele apparaten lijsten met goedgekeurde apparaten maken, pincodevergrendeling afdwingen en vertrouwelijke bedrijfsgegevens van verloren telefoons wissen. En je beschikt 24 uur per dag en 7 dagen per week over telefonische IT-ondersteuning.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

Het is gemakkelijker dan ooit om je gebruikers te laten werken met bedrijfs e-mail om productief te blijven. Automatische patches besparen je tijd en moeite bij het beheren van je systeem. Geef je gebruikers een In-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden. En bied ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten. Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offlinetoegang.

Online back-up

Volledig ontzorgd, jij hoeft niets te doen. Wij controleren elke werkdag de status van jouw back-ups en grijpen gelijk in indien nodig. Elk modern bedrijf is tegenwoordig afhankelijk van digitale informatie. We staan er niet altijd bij stil maar het risico op dataverlies is altijd aanwezig.
Technische oorzaken als een kapotte computer of server, een computervirus of een gecrashte hardeschijf, externe oorzaken als brand of diefstal of gewoon een menselijke fout van de gebruiker die per ongeluk bestand overschrijft of weggooit.

Bij Remmerswaal Automatisering maken we het mee. Dat is niet erg, zolang er maar een goede back-up voorziening aanwezig is om snel en veilig uw bestanden terug te halen.

Waarom Remmerswaal Automatisering online back-up?

Alle voordelen van onze online back-up op een rij:

  • Een dagelijkse back-up buiten jouw bedrijfspand
  • Je hoeft niet zelf te investeren in een dure back-up oplossing
  • De meeste betrouwbare manier van back-up
  • Zéér veilig door gebruik van de laatste beveiligingstandaarden
  • Geen limieten aan de hoeveelheid data die je wilt bewaren, de oplossing groeit met je mee
  • Jouw data wordt bewaard in een zeer veilige omgeving: een zwaarbeveiligd datacenter
  • Je data is bij calamiteiten snel terug te halen
  • Ook geen dagelijkse controle nodig, dit doet Remmerswaal Automatisering voor jou