Skip to main content

Exact producten

Exact consultancy

Wij kunnen u Exact consultancy leveren die optimaal wordt toegespitst op uw bedrijf en doelstellingen.

Exact

Dit betekent dat wij altijd komen met concrete adviezen die direct kunnen worden toegepast om de efficiëntie te verhogen en om de informatiestroom binnen uw organisatie in goede banen te leiden

Exact Globe Next

Creëer een complete geïntegreerde back office voor uw hele bedrijf. Met de administratieve bedrijfssoftware van Exact Globe organiseert u in een keer de gehele administratieve basis onder uw gehele bedrijfsproces.

Kies voor een optimaal geïntegreerd informatiesysteem voor uw financiële administratie, uw logistieke administratie en uw productie administratie.

Exact Synergy

Zorg voor structuur in uw bedrijfsprocessen met Exact Synergy Enterprise. Het bedrijfssoftware platform voor Business Process Management, dat organisatiebreed kan worden ingezet.

Exact Synergy Enterprise structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken.

Remmerswaal Automatisering

Software is van vitaal belang wanneer u een organisatie op een functionele manier wilt runnen, maar dan is het wel belangrijk dat u de software op de juiste manier inzet. Dankzij de Exact consultancy van Remmerswaal Automatisering kan de software worden geïmplementeerd en wordt u als bedrijf getraind in de mogelijkheden die de software biedt. Hierin gaan wij een stapje verder dan anderen, om te zorgen dat u ook efficiënt kunt blijven werken.