Skip to main content

Microsoft producten

Exchange Online

  • Beveiliging en betrouwbaarheid.
  • Helpt je informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden.
  • Anti-malware en anti-spamfilters beveiligen je postvakken.

Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden.

De gegevens zijn op meerdere servers ondergebracht en een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om je gegevens te beschermen.
En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een SLA met financiële garantie kun je ervan op aan dat je e-mail altijd werkt.

Houd de touwtjes in handen

Behoud controle over je omgeving terwijl je profiteert van het hosten van je e-mail op Microsoft-servers. Een gebruiksvriendelijke webinterface. Je kunt met beleid voor mobiele apparaten lijsten met goedgekeurde apparaten maken, pincodevergrendeling afdwingen en vertrouwelijke bedrijfsgegevens van verloren telefoons wissen. En je beschikt 24 uur per dag en 7 dagen per week over telefonische IT-ondersteuning.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

Het is gemakkelijker dan ooit om je gebruikers te laten werken met bedrijfs-e-mail om productief te blijven. Automatische patches besparen je tijd en moeite bij het beheren van je systeem. Geef je gebruikers een In-place archief, zodat ze al hun belangrijke gegevens op één plaats kunnen houden. En bied ze overal toegang tot e-mail, de agenda en contactpersonen bij alle browsers en apparaten. Integratie met Outlook betekent dat ze een vertrouwde, uitgebreide e-mailervaring hebben met offlinetoegang.