Skip to main content

Hardware

Natuurlijk leveren we ook graag uw hardware zoals werkstation(s), randapparatuur en server(s).
We werken met betaalbare A-merk apparatuur dus kwaliteit voor een eerlijke prijs;
We regelen ook de installatie, configuratie en eventuele garantie voor u

Een computernetwerk begint met hardware, oftewel apparatuur. Soms is er een server nodig, maar bijna altijd is er een werkstation(s) (pc's en/of laptops) nodig. Daarnaast bevat een netwerk meestal de nodige randapparatuur zoals printers, een router, een switch en een draadloos WiFi access point.

Waarom kopen bij Remmerswaal Automatisering, als u klant bent bij ons?

Wij weten wat u nodig heeft in uw netwerk. De apparatuur die wij gebruiken heeft een uitstekende balans tussen kwaliteit en prijs en is bewezen goed.

De voordelen als u bij Remmerswaal Automatisering koopt:
  • Wij kennen uw netwerk, wij weten wat de beste keuze is
  • Wij installeren en configureren de apparatuur ook voor u, klaar voor gebruik
  • Wij regelen ook de eventuele garantie-afhandeling bij defecten gratis voor u
  • Indien nodig plaatsen we tijdelijk een vervangend apparaat bij u zonder dat u hiervoor huur hoeft te betalen
  • Bij Remmerswaal Automatisering geen moeilijke technische termen. Zo hebben we 2 standaard pc's: 'standaard' en 'extra snel'.
  • Ons advies is natuurlijk gratis.

Remmerswaal Automatisering levert kwaliteitsapparatuur op het gebied van:

Werkstation(s)
Voor zakelijke werkstation(s) bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van de geplande werkzaamheden met het werkstation(s) (administratief? AutoCAD werkzaamheden?) adviseren wij wat u nodig heeft.

Server(s)
Een server is maatwerk. Afhankelijk van uw behoeftes, de systeemeisen van uw software en de verwachte groei van uw organisatie stellen we een configuratie samen en brengen een voorstel op maat uit.

Routers
Een router is het kastje wat uw lokale netwerk met het internet verbindt. Zonder router kun u dus niet online. De router fungeert tevens als zgn. firewall (het apparaat wat u beschermt tegen inbraakpogingen van internet).

Switches
Een switch is het verdeelapparaat in uw netwerk waar alle netwerkkabels in uitkomen. Deze 'knoopt' dus uw netwerk aan elkaar vast. Belangrijk is voldoende capaciteit, zowel qua aantal poorten (aansluitpunten) als snelheid.

WiFi access points
Natuurlijk wilt u ook graag met uw laptop of smartphone draadloos kunnen werken. Wij leveren en configureren kwaliteitshardware op het gebied van WiFi. Dit kan voor een klein netwerk als voor grotere 'roaming' netwerken (waar je meerdere WiFi access points hebt die elkaar aanvullen).

Printers
Het papierloze bedrijf blijkt tot nu toe nog een utopie, we hebben dus nog steeds printers nodig. Ook op dit gebied leveren wij printers en adviseren wij u hierin. Kleinere printoplossingen leveren wij zelf, voor grotere oplossingen schakelen wij vaak een externe partij in.